luni, 14 aprilie 2008

Cu lacat la pantaloni

Diferenta intre maseuzele din Romania si celelalte este ca ale noastre se dezbraca in orice situatie...
In Indonezia de exemplu, sotul unei maseuze poate fi sigur ca nevasta nu il inseala deoarece aceasta poarta lacat la pantaloni in timpul serviciului... dar cheia este tot la ele...

Proprietarii saloanelor de masaj dintr-un oraş indonezian le-au cerut angajatelor să îşi pună lacăte pe bluze şi pantaloni, pentru a indica în mod clar că sexul nu este în ofertă. Un oficial din partea Guvernului a protestat faţă de această măsură. Meutia Swasono a declarat pentru cotidianul Jakarta Post, joi, că folosirea unor lacăte nu este o soluţie potrivită pentru a preveni prostituţia, fiind o insultă la adresa femeilor.
Cel puţin un salon din oraşul turistic Batu, de pe insula Java, le-a cerut masezelor să îşi pună lacăt pe bluze sau pantaloni, pentru a trage un semnal de alarmă că prostituţia nu este tolerată. Alte saloane din oraş au copiat exemplul, după ce oficialii locali au sugerat, la o şedinţă recentă cu proprietarii locaţiilor, că aceasta este o idee bună.
Angajatele s-au conformat şi în ultimele zile şi-au prins lăcăţele de fermoarul pantalonilor sau a uniformelor de lucru.
Sursa:Antena3.ro

Niciun comentariu: